BDSM tur -retur

Et brud med en kæreste i 2003 har fået stor betydning for mit liv. Vi havde en aftale om ikke at have sex før ægteskabet. Jeg friede til hende med 100 roser; men da hun svarede “måske”, måtte jeg overveje et brud, som jeg først ikke var indstillet på; men som kort tid efter blev nødvendigt.

Jeg sendte nogle SMS’er til hende, hvor jeg klar antydede, at jeg havde lyst til sex. Jeg blev inviteret ned til hende. Her havde hun også inviteret vores præst. Det betød, at vi ikke fik talt om tingene.

Hun læste mine SMS’er op. Det havde jeg ikke nogle kommetarer til. Men jeg kravlede nogle gange hen imod hende, og krøb tilbage på min sofa, når hun afviste mig ved at lægge armene over kors og rette dem frem imod mig.

Min kæreste havde kort forinden antydet, at jeg kunne være homosexuel. Det følte præsten sig bekræftet i. Min kæreste fra dengang er i dag gift med sin ekskæreste. Jeg blev udskrevet fra det psykiatriske system.

Bagefter mødet med min kæreste og præsten var jeg vred. For det, som de ikke kunne se; men som jeg vidste bagefter var, at jeg var til BDSM. Jeg nyder i bestemte situationer at underkaste mig og tilbede en kvinde.

Jeg havde tilligere set et interview med et BDSM-par. Her var jeg fascineret af, at de mente, at deres forhold var tættere og mere ærligt end andre forhold.

Mit første møde med en Domina var i 2017. Her blev jeg hængt op i en låst stilling og fik spanking med et spanskrør.

I dag er mit BDSM-CV

 • Spanking på ryg, baller, lår, pik og nosser med pisk, paddle, singletail og spanskrør med og uden mærker
 • Klemmer i brystvorter, pik, nosser og lår
 • Bondage med reb, manchetter og kæder
 • Nåle i bryst
 • Sounds (defribillering af penisrør)
 • Klemte nosser
 • Urin
 • Strøm på pik, nosser og krop
 • Kvælertag
 • Halsbånd
 • Maske
 • Foot-worship
 • Butt-plugs, Strap-on

Jeg startede allerede i 2013 med tantra-massage efter en skilsmisse for at overbevise mig selv om, at jeg stadigt var til god sex.

Mod slutningen af 2017 besøgte jeg SMIL Fyn. Her var der en Domina, der fik fat i mig. Men vi fandt ikke sammen. Hun var der ikke ved mine 2 kommende besøg i foreningen. Det gjorde mig bange. En omfattende korrespondance med formanden sluttede med et besøg i foreningen, hvor en Master havde lyst til at præsentere al sit legetøj i en leg, hvor jeg så ud til at være inviteret.

Senere har jeg haft fornøjelsen af et medlemsskab af SMIL Aalborg. Det var jeg glad for. Her følte jeg mig accepteret som den jeg er.

Jeg føler dog, at de i foreningerne eksperimenterer for meget med deres sexualitet. Mit mål med at opsøge BDSM-miljøet var at finde i Domina, hvor vi sammen kunne udvikle os i legen.

Mens jeg var i Aalborg, besøgte jeg en prostitueret, der reklamerede med, at hun kunne noget inden for BDSM. Det viste sig, at være ret begrænset. Og det hele blev til et temmeligt akavet møde.

Derfor besluttede jeg mig for, at opsøge en Domina, som jeg fandt på nettet, uanset, hvor i landet hun boede. Min 1. Domina var i København. Og kort tid efter besluttede jeg, at opsige min lejlighed og flytte til Hovedstaden.

I legen med en Domina, har jeg altid følt, at jeg har fået en utrolig stor autoritet bagefter. Det har også været befriende, at kunne tage imod den smerte, som hun har påført mig. Jeg har nydt legen. Og der har altid været en god stemning bagefter.

Der er andre ude i samfundet, der har forsøgt at lege Domina eller Master. Det har uden undtagelse endt i nogle situationer, hvor jeg har følt mig stærkt krænket. Dominaerne har altid accepteret mig og anerkendt mig for mit udseende og mine evner i BDSM.

Grunden til, at det er blevet til et BDSM tur – retur er, at BDSM også påvirker min sexuelle lyst. Men for mig er det en lyst, der er rettet mod Domina. Derfor er jeg stoppet legen, når Domina har markeret, at hun ikke ønsker at have sex med mig.

Der er to begivenheder fra min barndom, som jeg tror har givet mig appetit på BDSM.

Som lille fik jeg fingeren i klemme i kæden på en landbrugsvogn. En nabo ville slå fingeren af med en usleben økse. Fingeren blev redet, og i en periode var jeg hver dag nede i sygehusets kælder, hvor der blev slået på den med en gummihammer, for at den ikke skulle blive skæv.

Senere har jeg oplevet at blive indfanget ude på en mark af min far, mens min mor gennembankede mig med en vaskekæp.

Derfor har det været godt at genopleve noget af den fysiske smerte i en anden ramme, hvor jeg og Domina har en positiv tilgang til den leg, som vi leger. Legen er noget, som vi går frivilligt ind i. Og rammerne er defineret på forhånd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait