LBGT+ – folket +

Venner? Kærester? Accept af, hvem du er?

Der er desværre en stigende modstand mod homosexualitet rundt omkring i Europa. Og der er desværre stadigt lande uden for Europa, hvor homosexualitet er forbudt. Derfor er det vigtigt, at LBGT+ – folket stadigt har en stemme i Danmark. Vi diskriminerer ikke på baggrund af sexualitet.

Desværre er der stadigt en udbredt diskrimination af sexuelle minoriteter, når det gælder minoriteter uden for LBGT+ – familien. Swingere skal stadigt liste sig frem til klubberne, selv om swingere generelt er gode til at sætte grænser for deres egen sexualitet.

BDSM blev indtil 1995 betragtet som en psykisk sygdom. Men i virkeligheden er dyrkere af BDSM mentalt sundere og mindre paranoide end befolkningen som gennemsnit.

I Frie Demokrater vil vi gerne være med til at aftabuisere sexuelle minoriter i alle dens former. Og vi vil arbejde for, at ingen bliver udelukket fra arbejdsmarkedet eller andre offentlige fællesskaber, fordi de tilhører en bestemt sexuel minoritet.

Det er i sig selv sundt at arbejde med sin sexualitet. Og mennesker, der tilhører en sexuel minoritet er som regel mere afklarede i forhold til deres sexualitet, fordi de har fundet ud af, at de er anerledes end majoriteten. Ofte gør personer fra de sexuelle minoriteter noget, som majoriteten ikke ville gøre. Men for personer i de sexuelle minoriteter gælder samme regler, som for alle andre. Og det er, at sex er en frivillig agt mellem to eller flere myndige personer. Det er lovligt for 15 – 17 årige også at dyrke sex. Men her gælder særlige beskyttelsesregler.

Personer, der dyrker BDSM, har det generelt bedre end befolkningen som gennemsnit